Tutaj gramy w naszą własną wersję "Plotkary".
Head Girl
" Nie mogę teraz pomóż mi przyjdź do mnie za 15 minut "- Odpisała
Moderator
Alicia van der Bilt napisał:
Elisabeth Rockeffeller napisał:
-Możesz teraz do niej zadzwonić?-Jasne.-Wzięła fon i wybrała nr swojej macochy.-Hej Sabrina...Tak...Chciałabym zrobić imprezę...W którym?Obojętnie...A kiedy?
Spytała.Alicia spojrzała na ekran komórki, na którym wyświetlała się strona Plotkary.
-O nie...-wyszeptała.
-Załatwione!-Powiedziała i zobaczyła stronę Plotkary.Otworzyła oczy.
-Ale sensacja.Kogo ten chłam obchodzi.-Prychnęła.
Administrator
Chuck czytał stronę Plotkary, uśmiechając się pod nosem.
Queen Bee
-Jasne.-Wzięła fon i wybrała nr swojej macochy.-Hej Sabrina...Tak...Chciałabym zrobić imprezę...W którym?Obojętnie...A kiedy?
Spytała.Alicia spojrzała na ekran komórki, na którym wyświetlała się strona Plotkary.
-O nie...-wyszeptała.-Załatwione!-Powiedziała i zobaczyła stronę Plotkary.Otworzyła oczy.
-Ale sensacja.Kogo ten chłam obchodzi.-Prychnęła.
-Obchodzi mnie i cały Manhattan!-krzyknęła z rozpaczą.
Moderator
Alicia spojrzała na ekran komórki, na którym wyświetlała się strona Plotkary.
-O nie...-wyszeptała.-Załatwione!-Powiedziała i zobaczyła stronę Plotkary.Otworzyła oczy.
-Ale sensacja.Kogo ten chłam obchodzi.-Prychnęła.-Obchodzi mnie i cały Manhattan!-krzyknęła z rozpaczą.
Uniosła brew.
- Interesuję Cię to co myślą o Tobie inni.-Powiedziała i spojrzała na stronę Plotkary.Zagryzła wargę.
-Czy to nie jest przestępstwo umieszczać w sieci takie informację?-Spytała.
Użytkownik
Caro wstała.
Wsiadła do limuzyny i po chwili była w holu penthouse Kate.
Head Girl
Napisała i wysłała do Plotkary mnóstwo plotek m.n.i że spała x synem dyrektorki lub obmacywała staruszka
Queen Bee
-Załatwione!-Powiedziała i zobaczyła stronę Plotkary.Otworzyła oczy.
-Ale sensacja.Kogo ten chłam obchodzi.-Prychnęła.-Obchodzi mnie i cały Manhattan!-krzyknęła z rozpaczą.
Uniosła brew.
- Interesuję Cię to co myślą o Tobie inni.-Powiedziała i spojrzała na stronę Plotkary.Zagryzła wargę.
-Czy to nie jest przestępstwo umieszczać w sieci takie informację?-Spytała.
-Może i tak... ale nawet jeśli ją zgłosimy, powstaną kolejne takie strony.
Moderator
-Obchodzi mnie i cały Manhattan!-krzyknęła z rozpaczą.Uniosła brew.
-Czy to nie jest przestępstwo umieszczać w sieci takie informację?-Spytała.-Może i tak... ale nawet jeśli ją zgłosimy, powstaną kolejne takie strony.
Usiadła i zaczęła się zastanawiać.
-Ktoś chce Cię zrujnować.A jedyny powód ma do tego Kate.Spałaś z jej chłopakiem.Czuję się oszukana podwójnie.-Powiedziała.
Queen Bee
Uniosła brew.
-Czy to nie jest przestępstwo umieszczać w sieci takie informację?-Spytała.-Może i tak... ale nawet jeśli ją zgłosimy, powstaną kolejne takie strony.
Usiadła i zaczęła się zastanawiać.
-Ktoś chce Cię zrujnować.A jedyny powód ma do tego Kate.Spałaś z jej chłopakiem.Czuję się oszukana podwójnie.-Powiedziała.
-Co mam zrobić?-mruknęła, opadając na kanapę.
Użytkownik
Caro wstała.
Wsiadła do limuzyny i po chwili była w holu penthouse Kate.
Użytkownik
Jest tu ktoś? o_O
Administrator
Chuck rozwalił się na kanapie i powiadomił paru swoich kumpli o umowie z Kate.
Head Girl
-Masz mi pomóc zniszczyć Alicie i odsunąć od niej wszystkich
Moderator
-Może i tak... ale nawet jeśli ją zgłosimy, powstaną kolejne takie strony.Usiadła i zaczęła się zastanawiać.
-Ktoś chce Cię zrujnować.A jedyny powód ma do tego Kate.Spałaś z jej chłopakiem.Czuję się oszukana podwójnie.-Powiedziała.-Co mam zrobić?-mruknęła, opadając na kanapę.
-Po pierwsze nie martwić się tym.Po drugie musisz z nią porozmawiać.-Stukała paznokciami o nałokietnik.